Tijdwinst

Geen faalkosten

Efficiënt

Onderscheid hoofd/bijzaken

Geen ruis

Rust & Balans

Commitment

Over_mij_02Een MindMap maken, is mijn tweede natuur. Bij alles wat ik doe, maak ik eerst een MindMap, zodat ik direct alles in beeld heb. Met een MindMap werk ik sneller en slimmer.

Als contractadviseur werk ik in diverse projecten met veel verschillende partijen samen. Via een MindMap neem ik mijn klanten en opdrachtgevers mee in het lastige proces van contracteren en aanbesteden. Zo help ik ze om de juiste keuzes te maken. Het levert mij en mijn klanten niet alleen tijd op, het creëert bovendien structuur en rust.

Daarnaast geef ik trainingen in MindMappen. Ik help medewerkers van diverse organisaties om structuur aan te brengen in hun werk. Mijn trainingen zijn altijd op maat. Van tevoren bespreek ik met u de aanpak en daarna gaan we aan de slag.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie of een afspraak maken, neemt u dan contact met mij op 06 – 40 12 75 00 of stuurt u een e-mail naar info@MarcelNiemeijer.nl

Marcel Niemeijer, MindMapspecialist / ContractAdviseur / Best Value Expert

Referenties

Sinds 2012 werk ik structureel volgens de mindmapmethode. In eerste instantie vormt de methodiek een omslag in de manier van werken en denken. Het uiteindelijke resultaat voor mij is dat er een werkomgeving is gecreerd waarin structuur en overzicht centraal staan. Dit geeft me rust, waardoor ik efficienter en slagvaardiger kan werken. Tevens pas ik de methode toe bij brainstormsessies, waarin je alle betrokkennen direct kunt voorzien van een passend overzicht en de te nemen acties en vervolgstappen binnen een proces. Ik ervaar dat steeds meer organisaties en onderwijsinstellingen aansluiten op de mindmapmethode. Door de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kan ik nu eenvoudig aansluiten op de werkwijze van de klant.
Geert Bentum (Arcadis)
In mijn zoektocht naar effectiever werken, sneller hoofdzaken en bijzaken scheiden en structureren op een wijze die bij mij past, ben ik in aanraking gekomen met mindmapping bij Rimatch. In het begin was het even doorbijten. Maar na de eerste kneepjes onder de knie te hebben, begint het zijn vruchten af te werpen. Ik krijg sneller structuur en onthoud ook beter. Ik gebruik het privé en zakelijk. Privé vooral om mijn gedachten te ordenen op een creatieve manier. Zakelijke om besprekingen voor te bereiden, aantekeningen te maken, verslagen, brainstormen etcetera. Mindmapping gaat steeds meer een onderdeel van mijn leven uit maken.

Van Marcel krijg nog steeds een fijne ondersteuning als ik die nodig heb.

Bieuwe Couperus , Wetterskip Fryslân